Batamfishing

Go Back   Batamfishing > Fishing Discussion > Fishing Equipment
Daftar Forum FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old 06-01-2012, 09:57 AM
rio's Avatar
rio rio is offline
BFC Team Planner
 
Join Date: May 2009
Posts: 718
rio is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by stitched calf
View Post
maap om Rio lupa kasi tau budgetnya,kisaran 400rb - 500rb

klo spot masih belum tau nih,masih ngikut aja .
Kalau budget segitu, mendingan beli aja extreme ocea ( kemarin yang ditawarkan ama Yustiadi ). Untuk varivas Tuna avani atau GT Tuna masih kurang hampir 2 kalinya budgetmu.

Kalau saya lihat Extreme ocea kayaknya lumayan dg harga segitu ( 185 rb ) cukup di rekomendasi oleh angler yang lain selain itu yang jual PE tsb seneng ngejigging, yang penting perawatannya setelah pemakaian. Kalau mau yang agak bermerek dg budget segitu bisa ambil Tuffline, YGK Galis, Spiderwire, PE yang saya sebutkan tsb lumayan lembut jadi ndak ngerusak Ring guide atau bail arm roler.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 06-01-2012, 06:45 PM
Outstanding Fisher
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 357
yukie is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by btm_fishing
View Post
Mr. Lincing Purba kan masih gede- gede tuh.... apapun talinya pasti putus
Nah....ini yang ane demen....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 06-01-2012, 08:46 PM
pakarena's Avatar
Senior Angler
 
Join Date: Dec 2008
Location: Batam Centre
Posts: 2,251
pakarena is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to pakarena Send a message via Skype™ to pakarena
Quote:
Originally Posted by mcleren
View Post
kalau JM bs jebol ngak
coba kelong elly lu tarik pake JM
__________________
Daeng

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 08-01-2012, 10:19 AM
stitched calf's Avatar
Fresh Fishing
 
Join Date: May 2011
Posts: 12
stitched calf is an unknown quantity at this point
Makasi banyak Om Rio nasehat N pencerahannya...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 13-02-2012, 07:48 PM
philip.lim78's Avatar
Supernatural Angler
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 841
philip.lim78 is an unknown quantity at this point
Dari budged 500 ditambah dikit udah bisa dpt tuffline, kata master bagus tp buat saya, over budget. Saat ini pake surecatch pe6, harga sekkitar 350
__________________
0812 7002 6109
0856 168 5888

Pin BB : D137EB2
Philip.lim

ID 2011063
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +7. The time now is 10:40 AM.


Lukisan - Galeri Lukisan - Lukisan Murah - Lukisan Termurah - Lukisan Hotel - Lukisan Abstrak
Jual Sketsel Pembatas Ruangan
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.
Komunitas Mancing Batam